Köln  Derneği Fenerbahçe
19 Mayıs 2023

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımıza özel Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi

Köln  Derneği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımıza özel Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi

Kulübümüzü temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Bekir İrdem ile Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün hazır bulunduğu törene; Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, mülki idare amirler, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, askeri heyet ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören çelenk sunumuyla sona erdi.

Kulübümüzün çelengini Yönetim Kurulu Üyemiz Bekir İrdem ile Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün üyeleri sundu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Bekir İrdem: Tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum

Çelenk sunma töreninin ardından açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyemiz Bekir İrdem, “19 Mayıs Türk tarihi için çok özel bir gün. Atamızın bağımsızlık ateşini yaktığı ölümsüz bir gün. Cumhuriyetin bir önsözü. Bugünün ayrı bir önemi de Cumhuriyetin emanetinin gençlere verilmiş olması. Biz de Fenerbahçe Spor Kulübü olarak gençlerin hem eğitim alanında hem de sportif alanda yetişmesine büyük önem veriyoruz. Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü üyelerimizle çelengimizi koyduk. Atatürk’ün izinde ve yolunda olduğumuzu bir kez daha vurguladık. Ben de Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. O’nun izinde olduğumuzu O’na layık sporcular yetiştirmeye devam edeceğimizi belirtiyorum.” dedi.