07 Şubat 2024

Beşiktaş 58-66 Fenerbahçe Göksel Çelik

Köln  Derneği Beşiktaş 58-66 Fenerbahçe Göksel Çelik

Özellikle karar çeyreğinde üstün bir oyun ortaya koyan Ekibimiz, rakibini 66-58 mağlup etti.

Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş ile 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya ve dernek yönetim kurulu üyeleri de karşılaşmayı takip etti.

Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Ahmet Efetürk, Yamaç Yüksel, Kinem Kulbay, Uğur Toprak ve Ümit Bebe beşiyle çıkan Takımımız ilk çeyreği 13-11, devreyi ise 31-23 geride noktaladı. Maçın üçüncü çeyreğini de 45-43 skor dezavantajı ile tamamlayan Fenerbahçe Göksel Çelik final periyoduna iyi başladı. Periyodun ikinci beş dakikalık bölümünde üstünlüğü ele geçiren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız kalan dakikalarda farkı daha da açtı ve mücadeleden 66-58 galip ayrıldı.

Ligde 10’da 10 yapan ekibimiz 14. hafta mücadelesinde 11 Şubat Pazar günü Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek.