04 Şubat 2024

Brand Group Alanya Belediyespor 0-3 Fenerbahçe Parolapara

Köln  Derneği Brand Group Alanya Belediyespor 0-3 Fenerbahçe Parolapara

Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi 18. hafta maçında Brand Group Alanya Belediyespor’a konuk oldu. 22-25, 19-25, 19-25 setler sonunda maçtan 3-0 galip ayrılan Takımımız, bu sonuçla ligdeki 17. galibiyetine imza attı ve zirve takibini sürdürdü. Oyuncumuz Luburic, 19 sayıyla maçın skoreri oldu.

Alanya Atatürk Spor Salonu ev sahipliğinde oynanan maça Vahit Emre Savaş, Drazen Luburic, Nikola Penchev, Hasan Sıkar, Dick Kooy, Murat Yenipazar ile liberolar Hasan Yeşilbudak ve Caner Dengin ile başlayan Takımımız, ilk seti 22-25 önde tamamladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette oyunun kontrolünü ele alan ve farkı açan Ekibimiz, seti 19-25 üstünlükle noktaladı ve maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette 7-7’lik eşitliğin ardından 9-2’lik seriyle 9-16 öne geçen Takımımız, skor üstünlüğünü koruduğu seti 19-25 üstün tamamladı ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımız, CEV Cup 4’lü Final rövanş maçında Belçika temsilcisi Greenyard Maaseik’i konuk edecek. 7 Ocak Çarşamba akşamı Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak maç saat 20:00’de başlayacak. İlk maçı 3-0 kazanan Takımımız, taraftarlarımızın da desteğiyle rövanş maçından galip ayrılmayı hedefliyor.