23 Mart 2023

Köln  Derneği Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneğimiz, deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için yardım gecesi düzenledi

Bu özel organizasyona Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sertaç Komsuoğlu, Ruşen Çetin, eski yöneticilerimizden Sadettin Saran, Dernekler İletişim Müdürü Asil Ramazan Erkan, Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan Küçük, dernek yöneticileri ve iş insanları katıldı.

Yardım gecesi depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için yapılan saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşımızın okunmasının ardından depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildi.

Başkanımız Ali Y. Koç’un mektubunun okunduğu gecede Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün videolu mesajları ile deprem bölgesinden çekilen görüntüler barkovizyona yansıtıldı.

Katılımın yoğun olduğu gecede depremden etkilenen vatandaşlarımız için erzak kolisi bağışında bulunuldu