27 Şubat 2023

Köln  Derneği Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, depremzede çocuklarımız için oyuncakları toplamaya başladı

Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün üyelerinin girişimleriyle yaraları sarmak ve çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme katkı vermek amacıyla başlatılan kampanya sayesinde stadımızda toplanan oyuncaklar deprem bölgelerindeki çocuklara dağıtılacak.

Notlar ekleyerek çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeye katkı vermek isteyen herkes temin edeceği oyuncakları 10.00-18.00 saatleri arasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Fenerium Tribünü otopark girişine teslim edebilir.

Not: 25 Şubat 2023 Cumartesi günü Stadımızda Arabam.com Konyaspor ile oynayacağımız müsabaka nedeniyle o gün oyuncak alımı yapılmayacaktır.