23 Şubat 2023

Köln  Derneği Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüzden depremzede çocuklar için oyuncak kampanyası

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından yaraları sarmak için harekete geçen Kulübümüzde, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, toplumsal cinsiyet eşitliğini önemseyen ve barış ve kardeşlik ruhu ile spor bilinci yüksek nesiller yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü depremzede çocuklar için oyuncak kampanyası başlattı.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, ‘Yaraları birlikte sarıyoruz’ sloganı ile başlattığı kampanyayla birlikte depremden etkilenen çocukların yüzlerinde tebessüm yaratmayı hedefliyor.

Kampanya kapsamında toplanan oyuncaklar deprem bölgelerindeki çocuklara dağıtılacak.

Notlar ekleyerek çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeye katkı vermek isteyen herkes temin edeceği oyuncakları her gün 10.00-18.00 saatleri arasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Fenerium Tribünü Otopark Girişine teslim edebilir.

Tüm taraftarlarımızı ve vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.

Not: 25 Şubat 2023 Cumartesi günü Stadımızda Arabam.com Konyaspor ile oynayacağımız müsabaka nedeniyle o gün oyuncak alımı yapılmayacaktır.