19 Mart 2023

Köln  Derneği Fenerbahçe Dostluk Kütüphanesi Projesi'nin dördüncüsü Alanya’da hayata geçirildi

Alanya Fenerbahçeliler Derneğimizin de katkısıyla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kliniği’ne kitaplık bağışı yapıldı. Hastaneye aynı zamanda çocukların keyifli vakit geçirmeleri için eğlence ve etkinlik alanı kuruldu.

Dördüncüsü gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinin açılış törenine; Yönetim Kurulu Üyelerimizden Bekir İrdem, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmez, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Oğuz Karahan, Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hıfsı Vural ile derneğimizin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Projenin ilk uygulaması Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk İmmünoloji Servisi'nde, ikincisi Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çocuk Onkolojisi Servisi'nde, üçüncüsü ise Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Pediatri servisinde yapılmıştı.

Açılışa katılanlar, daha sonra deprem bölgesinden tedavi için Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen Verde Arslan’ı ziyaret etti.