Köln  Derneği Fenerbahçe
20 Mart 2023

Fenerbahçe Futbol Akademimiz “Her ay bir turnuva” projesinin 7.’sine ev sahipliği yapacak

Köln  Derneği Fenerbahçe Futbol Akademimiz “Her ay bir turnuva” projesinin 7.’sine ev sahipliği yapacak

Futbola bakışı ve gençlere verdiği değer ile Türk futbolunda örnek bir model oluşturmak ve kulübümüzün altyapı yaklaşımının sürdürülebilir başarılar elde edebilen bir yapıda olması için bugüne kadar pek çok adım atan Futbol Akademimizin sezon başında hayata geçirdiği “Her ay bir turnuva” projesinin 7.’si U10 Bahara Merhaba Turnuvası olacak.

Toplamda 10 takımın mücadele edeceği U10 Bahara Merhaba Turnuvası, 25 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe Fikirtepe Tesislerimizin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Organizasyonda yer alan tüm takımların sporcularına altyapıda önemli olanın sonuç değil öğrenim olduğunu vurgulayan sertifikalar takdim edilecek.

Turnuvaya katılan amatör kulüplerimizden Haznedar İdman Ocağı, Kavacık Spor Kulübü, Tuzla Mercan Spor Kulübü, Küçükçekmece İdman Yurdu, Nilüfer Beşevler Gençlik ve Spor Kulübü, Sultan Gücü Spor Kulübü, Çeliktepe Spor Kulübü, MyFit Akademi Kulübü, Çanakkale Fener Spor Kulübü ve Sapanca Akademi Spor Kulübü şampiyonluk mücadelesi verecek.

Proje kapsamında bugüne kadar eylül ayında amatör kulüplerin katılımıyla U10 Semih Şentürk, ekim ayında yine amatör kulüplerin mücadele ettiği U11 Cumhuriyet; kasım ayındaysa ulusal ve uluslararası profesyonel kulüplerin yer aldığı Uluslararası U11 Can Bartu turnuvaları ile 24-25 Aralık 2022 tarihlerinde de U13 Yeni Yıl Turnuvası, ocak ayındaysa amatör takımlar için U12 Sömestr Ön Eleme ve profesyonel kulüpler içinse U12 Sömestr Turnuvaları düzenlenmişti.