16 Mayıs 2023

Fenerbahçe Göksel Çelik, final serisinde 1-0 öne geçti

Köln  Derneği Fenerbahçe Göksel Çelik, final serisinde 1-0 öne geçti

Serinin ikinci maçı yarın yine Yalova 90. yıl Spor Salonu’nda oynanacak. Takımımız bu maçı da kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Saat 12:30’da başlayacak karşılaşma TRT Spor Yıldız’dan ekranlara gelecek.

Müsabakayı Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, 1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Rıfat Perahya ve 1907 Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri de izledi.

Yalova 90. yıl Spor Salonu’nda oynanan maça Morteza Abedi, Ümit Bebe, Yamaç Yüksel, Ferit Gümüş ve Murat Yazıcı beşiyle başlayan Takımımız, ilk çeyrekte  Yamaç Yüksel ile etkili olsa da periyotu 12-17 geride tamamladı. İkinci çeyrekte de basketlerine devam eden Yamaç Yüksel, skoru 19-19’da eşitledi. İbrahim Yavuz’un sayısıyla da öne geçen Fenerbahçe Göksel Çelik, ilerleyen dakikalarda da farkı açtı ve soyunma odasına 35-23 önde girdi.  Üçüncü çeyrekte İzmir ekibinin farkı kapatma çabalarına engel olan Takımımız, son periyoda 44-39 üstün gitti. Dördüncü çeyrekte farkı yeniden çift hanelere çıkaran Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, karşılaşmadan 66-55 galip ayrıldı.

Skor dağılımımız: Yamaç 22, İbrahim 15, Morteza 10, Hassan 7, İsmail 4, Ferit 4. Ümit 4.