29 Mart 2024

Köln  Derneği Fenerbahçe Göksel Çelik, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde yarı finale yükseldi

Fenerbahçemizin yarı finaldeki rakibi, TSK Rehabilitasyon Merkezi’ni 2-0’la geçen Gazişehir Gaziantep oldu.

Yenice Spor Salonu'nun ev sahipliğinde oynanan karşılaşmaya Ahmet Efetürk, Yamaç Yüksel, Kinem Kulbay, Uğur Toprak, Mohsen Tamardash beşiyle başlayan Takımımız, ilk periyodu 17-29 önde tamamladı. Rahat oynadığı ikinci periyodun ardından soyunma odasına 26-60 önde giden Fenerbahçe Göksel Çelik; üçüncü periyodu 39-91 önde tamamladı ve maçı da 75 sayı farkla 47-122 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.