04 Şubat 2024

Fenerbahçe Opet 3-0 Galatasaray Daikin

Köln  Derneği Fenerbahçe Opet 3-0 Galatasaray Daikin

Setlerini; 25-20, 25-18, 25-20 önde tamamladığı karşılaşmayı 3-0 kazanan Sarı Melekler, üst üste 16., toplamda ise 17. galibiyetini alarak puanını 52’ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Kaptan Eda Erdem Dündar kaydettiği 14 sayıyla takımın skoreri olurken; Fedorovtseva 12, Stysiak da 11 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

Taraftarlarımızın tribünleri doldurduğu karşılaşmayı Başkanımız Ali Y. Koç, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve Can Gebetaş da izledi.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşma öncesi şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Takımımız maça; Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Meliha Diken, Bojana Drca, Magdalena Stysiak, Arina Fedorovtseva altısı ve libero Gizem Örge ile başladı.

İlk sette yakaladığı 7 sayılık (12-5) farkın ardından skor 12-9’a gelince Başantrenörümüz Stefano Lavarini’den mola geldi. Mola dönüşü skor üstünlüğünü koruyan Sarı Melekler, ilk seti 25-20 kazandı. İkinci sette de oyunu kontrol eden Fenerbahçe Opet, seti 25-18 kazanarak maç skorunu 2-0’a getirdi. Üçüncü sette oldukça rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçemiz, bu seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı ve ligdeki üst üste 16. galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe Opet, ligin 20. haftasında 11 Şubat Pazar günü deplasmanda Muratpaşa Belediye Sigorta Shop ile karşılaşacak.