Köln  Derneği Fenerbahçe
05 Mart 2022

Fenerbahçe Opet 3-0 Kuzeyboru

Köln  Derneği Fenerbahçe Opet 3-0 Kuzeyboru

Aksaray temsilcisi karşısında setleri 25-16, 25-14 ve 25-17 önde tamamlayan Sarı Melekler, böylece ligdeki 18. galibiyetine imza attı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da karşılaşmayı izledi.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, maça; Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas, Dicle Nur Babat, Naz Aydemir Akyol, Meliha İsmailoğlu, Arina Fedorovtseva altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı.

Mücadeleye Meliha ve Arina’yla hızlı başlayan Takımımız, 3-0’ı buldu. Rakibimizin maçtaki ilk sayıları ise Alesia Ryhkliuk’tan geldi. Hücumda kaptan Eda Erdem Dündar’dan faydalanan Fenerbahçemiz, onun etkili oyunuyla farkı 4 sayıya çıkardı (7-3). Mitchem ve Vanjak ikilisiyle maça ortak olma adına hamleler yapan Kuzeyboru’ya; hücumda etkili bir silah olan Melissa Vargas’la cevap veren Fenerbahçe Opet, skoru 14-8’e getirdi. Konuk takım, devamında Alesia Ryhkliuk ve Annie Mitchem’la 3-0’lık bir seri yakalasa da, Eda Erdem Dündar ve Arina Fedorovtseva’nın servis, Melissa Vargas’ın da file üstündeki performansıyla farkı açan Kadın Voleybol Takımımız, Cansu Çetin-De Souza ikilisinin de skor katkısıyla seti 25-16 önde tamamladı.

Alesia Ryhkliuk ve Vanjak’la ikinci sete istekli başlayan Kuzeyboru’ya, Melissa Vargas ve Arina Fedorovtseva’nın üstün oyunuyla cevap veren Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, 8 sayılık bir fark yakaladı (12-4). Bu skorun ardından üst üste yaptığımız hatalarla farkın eridiği bu bölümde Yasemin Yıldırım ve Ryhkliuk’la da skor bulan Kuzeyboru farkı 4 sayıya indirdi (12-8).  Setin devamında oyuna dahil olan Dicle Nur Babat’ın hücumdaki etkili oyunu ve Eda Erdem Dündar’ın setin sonunu getiren sayısıyla 25-14’le karşılaşmada 2-0’ı yakaladı.

Üçüncü sete 5-0’lık bir seriyle çok iyi başlayan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız; devamında Arina Fedorovtseva, Eda Erdem Dündar ve Melissa Vargas gibi hücumda rakibine zor anlar yaşatan oyuncularıyla skoru 15-8’e taşıdı. Setin devamında rakibin savunma direncini kıran hamleler yapan Sarı Melekler, seti 25-17; maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.