12 Mart 2023

Fenerbahçe Petrol Ofisi 4-0 Amed Sportif Faaliyetler

Köln  Derneği Fenerbahçe Petrol Ofisi 4-0 Amed Sportif Faaliyetler

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Ekibimiz, müsabakadan 4-0 galip ayrıldı. Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu’nda oynanan maçta galibiyet gollerimizi; 32. dakikada Coleman, 58 ve 69. dakikalarda Kennya Cordner, 84. dakikada da Alice Kusi kaydetti.

İki golle galibiyete katkı veren oyuncumuz Kennya Cordner, 10. maçında 9. golüne imza attı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş da karşılaşmayı takip etti.

Takımımız maça; Göknur, Cansu K., Yaşam, Cansu G., Dembele, Meryem, Fatma, Alice, Marcano, Coleman, Kennya Cordner on biri ile başladı.

Maçtan dakikalar:

16. dakikada Fenerbahçemiz, Alice Kusi’yle gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına sokulan Marcano’nun ortasında kale önünde topla buluşan Alice Kusi’nin şutunda top az farkla auta gitti.
25. dakikada Dembele bu kez gole yaklaşan oyuncumuz oldu. Kaptan Fatma Kara Şahinbaş’ın sol köşe gönderinden ceza sahasına yaptığı ortaya yükselen isim Coleman oldu. Onun indirdiği topa dokunan Dembele’nin vuruşunda top kale direğinin dibinden auta çıktı.
29. dakikada Amed Sportif Faaliyetler Ursula ile kalemizde tehlike yarattı. Hazırlık paslarıyla yarı alanımıza sarkan rakip takımda Ursula gole yaklaşan isim oldu.
29. dakikada Takımımız, tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kullandı. Topun başına geçen kaptan Fatma Kara Şahinbaş’ın doğrudan kaleyi şutunda top kaleci Şeymanur’da kaldı.
32. dakikada Fenerbahçemiz, Coleman’ın golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Sol kanatta rakibinden sıyrılan Alice Kusi’nin ortasında kale önünde topla buluşan Comelan’ın harika vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0
İlk yarı Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.
47. dakikada konuk ekip, Asiamah ile kalemizde tehlike yarattı. Ceza sahasının hemen dışından Asiamah’ın sert şutunda kalecimiz Göknur topu kontrol eden isim oldu.
58. dakikada Cordner farkı 2’ye çıkarttı. Kısa paslarla topu ceza sahasına taşıyan Fenerbahçe Petrol Ofisi’nde Kennya Cordner, skoru 2-0’a getirdi. Alice Kusi’nin pasında topla buluşan Marcano topu Cansu Kara’ya bıraktı. Onun ceza sahasına ortasında Kennya Cordner’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-0
68. dakikada Amed Sportif Faaliyetler Ursula ile gole yaklaştı. Ceza yayının hemen önünde topla buluşan Ursula’nın sert şutunda top az farkla üsten auta gitti.
69. dakikada Fenerbahçemiz, farkı 3’e çıkarttı. Alice Kusi’nin asistinde topu kontrol eden Kennya Cordner’ın şutunda top ağlarla buluştu.
84. dakikada Fenerbahçemiz 4-0’lık üstünlüğü elde etti. Cansu Kara rakip ceza alanına taşıdığı topu Faustina ile buluşturdu. Onun asistinde kale önünde topla buluşan Alice Kusi, şık bir vuruşla takımımızın 4. golüne imza attı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı.