04 Şubat 2024

Köln  Derneği Fenerbahçe Petrol Ofisi, Karadeniz Ereğli Belediye Spor’u 2-1 yendi ve liderliğe yükseldi

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde oynanan maçta ikinci dakikada Zeynep Gamze’nin kaydettiği golle 1-0 geriye düşen Takımımız, ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti. 56. dakikada Yaşam Göksu ve 67. dakikada Zeynep Kerimoğlu’nun golleriyle sonuca giden Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, bu galibiyetle puanını 47’ye yükseltti ve zirvenin sahibi oldu. Oyuncumuz İlayda Civelek 87. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Maçın ardından tribünlere giden oyuncularımız, galibiyeti taraftarlarımızla kutladılar.

Lider Fenerbahçe Petrol Ofisi, 20. hafta maçında Bitexen 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’ne konuk olacak. 11 Şubat Pazar günü Antalya’da oynanacak maç saat 12:00’de başlayacak.