15 Kasım 2023

Köln  Derneği Fenerbahçeli milli boksörümüz Büşra Işıldar, Avrupa Şampiyonası’nda madalyayı garantiledi

Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonası’nda milli forma altında 75 kiloda ringe çıkan boksörlerimizden Büşra Işıldar, çeyrek final müsabakasında karşılaştığı Rus rakibi Angelina Vitova’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı ve madalyayı garantiledi.

Sporcularımızdan Fatih Kaya, Can Kaya ve Evin Ergin Oğuz çeyrek final müsabakasına çıkacak.

Şampiyonada mücadele eden boksörlerimizden Cem Kaya İspanyol rakibi Bernad Frank Martinez’e, Bilge Kağan Kanlı ise İrlandalı sporcu James McDonagh’a mağlup olarak turnuvaya veda etti.