20 Mart 2023

Köln  Derneği Geliri afet bölgesindeki vatandaşlarımıza bağışlanacak Fenerbahçe -FK Zenit maçına tüm futbolseverleri bekliyoruz

Fenerbahçemiz, milli maçlar dolayısıyla liglere verilen arada geliri afet bölgelerimize bağışlanacak özel maçta Rus temsilcisi FK Zenit ile karşılaşıyor. 23 Mart Perşembe günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maçın biletleri yarın saat 11:00’de www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulama üzerinden satışa sunulacaktır.

Bu özel karşılaşmaya tüm futbolseverleri bekliyoruz. Yaralarımızı birlikte saracağız.

Müsabakada Localar, 1907 Tribünü, Fenerium Alt E Blok ve Divan Kurulu 2022 – 2023 sezonu kombineleri geçerli olup, diğer tribün kombineleri geçersiz olacaktır.

Bilet fiyatları ise şu şekildedir:
Fenerium Alt Avis Tribünü: 100 TL
Maraton Alt Tribün: 100 TL