Köln  Derneği Fenerbahçe
06 Mart 2023

Kaptanlarımızdan Birsel Vardarlı Demirmen “Kaptan” kitabıyla depremzede öğrencilerimizin yanında

Köln  Derneği Kaptanlarımızdan Birsel Vardarlı Demirmen “Kaptan” kitabıyla depremzede öğrencilerimizin yanında

Eski basketbolcumuz Birsel Vardarlı Demirmen; dünya şampiyonalarından olimpiyatlara, Fenerbahçemizde kaldırdığı kupalardan kulübün EuroLeague’de oluşturduğu geleneğe ve parkelere veda ettiği ana kadarki bütün hikayesinin anlatıldığı ‘Kaptan’ isimli kitabının tüm gelirini, deprem felaketiyle sarsılan illerimizdeki öğrencilerin eğitimi için bağışlıyor.

Kitabının tüm gelirini ortaöğretim burs projesiyle öğrencilerimizin eğitimini tamamlamasına destek olabilmek için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin 'Anadolu'da Bir Kızım Var' projesine bağışlayacağını açıklayan Birsel Vardarlı, öğrencilerimizin eğitiminin kesintisiz ve sürdürülebilir devam edebilmesi adına bu adımı atarak önemli bir farkındalık yarattı.

Futbol A Takımımız da benzer bir projeye imza atmış ve 24 Kasım 2022 tarihinde Teknik Direktörümüz Jorge Jesus ve futbolcularımız, "Cumhuriyet’in 100. yılında Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına “Anadolu’da YÜZ kızımız olacak, Cumhuriyet’in izinde, yarınlara güvenle bakan” diyerek Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği aracılığı ile Anadolu’da 100 kız öğrencinin Cumhuriyet Bursu ile yanında olacağını duyurmuştu.

Kaptanımız Birsel Vardarlı Demirmen'in 22 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen jübile maçının bilet gelirleri de Anadolu’daki kız çocuklarının eğitimleri için bağışlanmıştı.

Efsane basketbolcumuz Birsel Vardarlı Demirmen’in ‘Kaptan’ isimli kitabını satın alarak çocuklarımızın eğitimine katkı vermek için:

https://www.kirmizikedi.com/kaptan-584334