Köln  Derneği Fenerbahçe
15 Nisan 2022

Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu Paskalya Kampı tamamlandı

Köln  Derneği Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu Paskalya Kampı tamamlandı

İki ayrı futbol tesisinde gerçekleştirilen ve 2 gün süren kampa katılan çocuklara ve gençlere, Futbol Takımı İdari Menajeri Hakan Maden, antrenörlerden Ebazer Erdaş, Selahattin Dikbasan, Musa Dönmez, Remzi Azet, Oğuz Aytuna ve Mert Gürlek tarafından belgeleri takdim edildi.

Kampın sonunda yapılan törene Köln Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Demirci, Ufuk Demirli ve Metin Kaçmaz katıldı.
 
Kampa ilgili açıklama yapan İdari Menajer Hakan Maden, “Bu seneki kampımız iki ayrı futbol tesislerinde gerçekleştirildi. Germenia Mülheim Tesislerinde minik takımlara yönelik olarak dört günlük kampımızda sabah antrenmanlarında top tekniği, öğleden sonra da sabah antrenmanında öğrenmiş oldukları teknikleri takım antrenmanlarıyla geliştirmeye çalışıyorlar. Profesyonel olarak gerçekleştirdiğimiz antrenmanlarımız oyun tarzında yapılmaktadır. Çocuklarımıza futbolu sevdirmeyi ilke edinmiş durumdayız. İkinci kampımız Pesch Futbol Takımının Tesislerinde 2007-2008 yaş gruplarına yönelik olarak profesyonel antrenörlerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu antrenmanlarımız biraz daha farklı metotlarla yapılır ve yaş gruplarına yönelik antrenmanlar yapmaya çalışıyoruz. Her eğitimimizde çocuklarımızın öğrendikleriyle çok önemli gelişme kat ettiklerini sevinerek görmekteyiz. Bugün de çocuklarımızın karnelerini verdik ve kendilerinin de seviyelerini, eksiklerini görmelerini istedik. Temel ilkemiz altyapıdaki eğitimleri doğru olarak gerçekleştirip önlerindeki uzun yolda ve profesyonel hayatlarında sıkıntı çekmelerini engellemek. Köln Fenerbahçe Futbol Okulu sadece Fenerbahçelilere yönelik değil. Bizim açımızdan önemli olan çocuklarımızın, gençlerimizin futbola olan tutkusu ve severek antrenmanlara gelmesidir. Çocuklarına futbolu sevdirmek isteyen aileleri her zaman kamplarımıza bekleriz. İsteyen aileler internet sayfamızdan mail atarak bizimle kontağa geçebilirler. Cumartesi, pazar her hafta grup antrenmanlarımız devam etmektedir, hafta içi ise bireysel performans antrenmanlarımız yapılmaktadır. Bizim çalışmalarımız sadece buraya yönelik değil aynı zamanda okulumuzun çalışmalarına katılan çocuklarımızı Türkiye'ye götürüp başta Fenerbahçe ve diğer takımlarımızın altyapıları olmak üzere oradaki ortamı görmelerini sağlamaya çalışmaktayız.” dedi.
 
Köln Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Asbaşkan Ufuk Demirli, “Köln Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu adına da gururluyum çünkü 2017 yılında başlatılan okulumuzdaki çalışmaların aradan geçen beş senede  başarıyla devam ettiğini görmek hepimizi mutlu etmektedir. Bu sene ise Ren nehrinin her iki yakasında gerçekleştirilen kamp, hocalarımızın muhteşem katkılarıyla yapıldı. Ağaç yaş iken eğilirmiş ilkesini pratikte görüyoruz. Profesyonel çalışmayı ilke edinmiş ve beş senelik zaman zarfında çok yol kat etmiş olan futbol okulumuzu ailelerin gelip yerinde görmelerini tavsiye ediyorum.” diye konuştu.
 
Köln Fenerbahçe Derneği Futbol Okulu Antrenörlerinden Remzi Acet ise yaptığı açıklamada, “Ben uzun yıllar Altay, Ankaragücü, Göztepe, Adana, Karşıyaka, Balıkesirspor, Erzurumspor gibi profesyonel takımlarda top oynadım. Futbol Okulumuzdaki hocalarımızın çoğu da hem Türkiye hem Alman liglerinde uzun yıllar futbol oynayan bilgili, tecrübeli değerli hocalarımız ve hep beraber Futbol Okulumuzun bünyesinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Alman alt liglerinde top oynayan kardeşlerimizin eksiklerini geliştirerek daha iyi yerlere gelmelerini sağlamak için çeşitli antrenman programları hazırlayıp gelecekleri ile ilgili katkılarda bulunmaya çalışıyoruz. Başta Dernek Başkanımıza, Yönetim Kuruluna,  İdari Menajer Hakan Maden'e bu güzel çalışma ortamını sağladıkları için de teşekkür ediyoruz. Ayrıca dün yaptığımız çalışma esnasında telefonla arayarak canlı yayınla çalışmamıza ortak olan, bizlere zaman ayırarak onore eden Başkanımız Ali Y. Koç'a da teşekkür ediyorum. Köln ve çevresinde yaşayan, hangi takımı tutarsa tutsun değerli kardeşlerimizi okulumuzun çalışmalarına bekliyorum.” ifadelerini kullandı.