Köln  Derneği Fenerbahçe
08 Şubat 2022

Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu’nda yetişen Emir Ahmet Yakışır, FC Köln’e transfer oldu

Köln  Derneği Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu’nda yetişen Emir Ahmet Yakışır, FC Köln’e transfer oldu

Bu kapsamda Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu’nda aldığı eğitimlerin ardından Bundesliga takımlarının dikkatini çeken 2007 doğumlu Emir Ahmet Yakışır, FC Köln takımına transfer oldu.
 
Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu eğitimcilerinden Remzi Acet, Himmet Kol ve Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Maden’in Köln bölgesel lig takımlarından SC West Köln takımına tavsiyede bulunmaları sonucunda Emir Ahmet Yakışır, çıkmış olduğu iki maçın ardından Alman Budesliga takımlarından FC Köln takımının antrenörlerinin dikkatini çekerek transfer teklifi aldı ve anlaşma sonucunda da transferi gerçekleşti. Hafta sonunda oynanan FC Köln – Fortuna Köln maçında çok iyi performans gösteren Emir Ahmet, iyi futbolunu üç golle süsledi.
 
Futbola gönül vermiş çocuklar ve gençlerin eğitimden geçerek iyi bir sporcu olmalarını sağlamak için uzman antrenörler eşliğinde yıllardır çalışmalarını sürdüren Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu’nun çalışmalarına Türk, Alman ve diğer uluslardan çocuklar katılmakta olup eğitim sonrası süreçte de iyi bir kulüpte futbol hayatlarına devam etmeleri için takipleri yapılarak her türlü destek sağlanmaktadır.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan futbol okulu sorumlusu Hakan Maden, “Derneğimiz bünyesinde kurduğumuz futbol okulumuzda uzman antrenörler eşliğinde çocuklarımız ve gençlerimizin tekniklerinin gelişmesi, kondisyonlarının artırılması, eksik olan taraflarının geliştirilerek iyi bir kulüpte futbol hayatlarına devam etmeleri için her türlü çabayı yıllardır vermekteyiz. Okulumuz çalışmalarına katılan birçok gencimiz Alman kulüplerinde başarıyla futbol oynamaktadırlar.” dedi.

Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu’nda iyi bir eğitimden geçmesi sebebiyle bireysel antrenmanlarına burada devam edecek olan Emir Ahmet, en büyük hayalinin ise gönlündeki takım olan Fenerbahçe’de futbol oynamak istediğini söyledi.