18 Kasım 2023

Nilüfer Belediyespor 1-3 Fenerbahçe Opet

Köln  Derneği Nilüfer Belediyespor 1-3 Fenerbahçe Opet

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vodafone Sultanlar Ligi 8. hafta mücadelesinde Nilüfer Belediyespor’a konuk oldu. 17-25, 18-25, 25-20, 22-25'lik setler sonucu karşılaşmayı 3-1 kazanan Sarı Melekler, ligdeki 7. galibiyetine imza attı.

Stysiak kaydettiği 19 sayıyla takımın skoreri olurken; Meliha ile Fedorovtseva 11’er, Eda Erdem Dündar da 10 sayıyla galibiyete katkı yaptı.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda taraftarlarımızın tribünleri doldurduğu maçı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da izledi.

Takımımız maça; Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Meliha Diken, Bojana Drca, Magdalena Stysiak, Arina Fedorovtseva altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı.

İlk seti 17-25 önde tamamlayan Fenerbahçe Opet, dengeli geçen ikinci sette 12-9 geri düşen Takımımız, aldığı moladan 4 sayılık seriyle döndü ve skor avantajını eline geçirdi: 13-14.  İlerleyen bölümde etkili hücumlarla farkı açan Fenerbahçemiz, ikinci seti, 18-25 kazandı. Üçüncü seti 25-20 kaybeden Takımımız, karşılıklı sayılarla başlayan ve çekişmeli geçen dördüncü sette ise rakibine 22-25 üstünlük kurdu ve maçı 1-3 kazandı.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Sarı Melekler, ligin 9. haftasında 21 Kasım Salı günü Sarıyer Belediyesi’ni konuk edecek.