03 Mart 2023

Köln  Derneği U12 ve U10 Takımlarımız "Uluslararası Pirin Cup 2023" Futbol Turnuvası’nı şampiyon tamamladılar

"Uluslararası Pirin Cup 2023" Futbol Turnuvası’nda mücadele eden U12 ve U10 Takımlarımız şampiyon oldu.

U12 Takımımız, final maçında karşılaştığı Bulgaristan temsilcisi FC Septemvri’yi 1-0, U10 Takımımız da finalde karşılaştığı bir diğer Bulgaristan ekibi FC Hebar’ı 7-1 mağlup ederek turnuvayı yenilgisiz şampiyon tamamladılar.

"Uluslararası Pirin Cup 2023" Futbol Turnuvası, Bulgaristan'ın Sandanski şehrinde 27 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında yapıldı.

16 takımın mücadele ettiği turnuvada A Grubu’nda FC Septemvri, Park Skopje II ve Cool Skopje ile karşılaşan U12 Takımımız, 2 galibiyet, 1 beraberlikle grubundan lider çıkmış ve çeyrek finalde FC Kumanova’yla karşılaşmıştı. Kuzey Makedonya ekibini 2-0 yenen U12 Takımımız, yarı finalde karşılaştığı FC Lokomotiv’i 5-1 mağlup ederek finale yükselmişti.

U10 Takımımız ise 12 takımın yer aldığı organizasyonda A Grubu’nda Sport Village Sandanski, Young Team ve Radu Rebeja ile mücadele etmişti. Grubunu 3’te 3 yaparak lider tamamlayan U10 Takımımız, yarı finalde karşılaştığı Bulgaristan takımı Plovdiv’i 4-0 mağlup ederek finale yükselmişti.

Tüm karşılaşmaların ayrıntılı sonuçları için TIKLAYINIZ.