Köln  Derneği Fenerbahçe
23 Şubat 2023

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, bugün de Hatay'da depremlerden etkilenen bölgelere gitti ve ziyaretlerde bulundu

Köln  Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimiz, bugün de Hatay'da depremlerden etkilenen bölgelere gitti ve ziyaretlerde bulundu

Felaketin ilk gününden itibaren afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olan ve ihtiyaçların karşılanması, yaraların sarılması için çalışmalar yapan Kulübümüz, bu misyonunu sürdürüyor.

Afet bölgesi ziyaretleri kapsamında salı günü Kahramanmaraş’a, çarşamba günü Adıyaman’a giden Yöneticilerimiz bugün de depremden en çok etkilenen illerimizden Hatay’a ve ilçelerine gitti.

Şehirde incelemelerde bulunan Yöneticilerimiz, Afet Koordinasyon Merkezi ve Defne ilçesinde yer alan çadır kentini ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Hatay Valisi Rahmi Doğan, Burdur Valisi Ali Arslantaş, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Veysel Yıldırım ve AFAD yetkilileriyle bir araya gelen Yönetim Kurulu Üyelerimiz, bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve bundan sonra neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundular.
 
Yöneticilerimiz, bölge ziyareti esnasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile karşılaşıp, ayaküstü durum değerlendirmesi yaptı.