Köln  Derneği Fenerbahçe
22 Şubat 2023

Yönetim Kurulu Üyelerimizin deprem bölgesine ziyareti sürüyor

Köln  Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimizin deprem bölgesine ziyareti sürüyor

Felaketin ilk gününden itibaren afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olan ve ihtiyaçların karşılanması, yaraların sarılması için çalışmalar yapan Kulübümüz, bu misyonunu sürdürüyor.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ruşen Çetin ve Can Gebetaş afet bölgesinde depremin yol açtığı yıkımla ilgili çeşitli incelemeler ve temaslarda bulunmak üzere bugün Adıyaman’a gitti. Yöneticilerimize burada Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gani Bereket ve Şanlıurfa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mahmut Kızıldemir eşlik etti.

AFET KOORDİNASYON MERKEZİ VE ÇADIR KENT ZİYARET EDİLDİ 

Adıyaman merkezde incelemelerde bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Adıyaman Üniversitesi’nde yer alan Afet Koordinasyon Merkezini ve Adıyaman Sümerevler Atletizm Pisti’ne kurulan çadır kentini ziyaret etti.

AFET BÖLGESİNDE ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNULDU

Ziyaretler kapsamında Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar,  Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve yetkili isimlerle bir araya gelen Yönetim Kurulu Üyelerimiz, bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve bundan sonra neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundular. 

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ JORGE JESUS, TARAFTARLARIMIZLA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞTÜ

Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş, Valilik ziyareti sonrasında 10 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Emre ve beraberindekiler ile AFAD gönüllülerini Teknik Direktörümüz Jorge Jesus’la görüntülü görüştürdü.